DANMARKS STØRSTE BASKETBALL KLUB OG ÅRETS BASKETBALLKLUB 2016/17
En klub for alle der gerne vil blive bedre til basketball. Vi deler glæden ved sporten med så mange som muligt... Også dig!

Hermeshallen
Efter lang tids venten er Hermeshallen nu klar til brug.

Hallen er helt ny for os, og vi har allerede konstateret nogle udfordringer i de første dage. Først og fremmest har vi kun haft adgang til hallen fra mandag den 23. oktober, hvor de første hold skulle træne. Det gav lidt udfordringer med logistikken i forhold til at få bolde transporteret til hallen. I øjeblikket har vi heller ingen opbevaring, så bolde opbevares på konteret ved indgangen. Endelig er det sådan, at de kurve der er monteret på tværbanerne, som særligt skulle tilgodese vores yngre medlemmer mellem 5-8 år er monteret for højt. Udfordringer vi forventer bliver løst i den nærmeste fremtid.

Ofte stillede spørgsmål...
Hvor tidligt kan man begynde at spille? Vi har hold for børn fra ca. 2 år og op.
Har I et hold til mit barn? Vi har hold til børn i alle aldre, men det er ikke sikkert, at der er plads på holdet.

OBS! Vores U9 Pigehold, som trænes af Ivana Kostic er fuldt booket med 30 forventningsfulde piger. Heldigvis har vores erfarne træner Torben Christensen valgt at starte et nyt U9 Pigehold op, og der er stadig nogle ledige pladser. Træningen er i fuld gang og foregår på Mariendal Friskole (Stenosgade 4C, 1616 København V)

Nye træningstider

En samlet oversigt over den kommende sæsons træningstider for både ungdoms- og seniorhold kan findes her:
Oversigt over træningstider Vær opmærksom på de ændringer der følger af ovenstående skema frem til og med skolernes efterårsferie.

Klubmodul er nu opdateret med alle de nye træningstider for både ungdomshold og seniorhold.

Hvis man er ny og vil tilmelde sig et hold, kan det være nemmere at se på oversigten over træningstider og finde det hold, der passer ens barns alder og niveau. Det vigtige er at huske holdnummeret. I klubmodul skal man så finde holdnummeret og tilmelde sit barn til det hold pågældende hold, hvis der er ledige pladser.

Oversigten er sorteret således:
  • Mixhold for de yngste
  • Pigeholdene
  • Drengeholdene
  • Dameholdene
  • Herreholdene

Instagram - Følg os på vores nye Instagram profil FalconFrb husk også at bruge #falconbasket

Facebook - Husk at følge Falcon på Facebook for nyheder og opdateringer!

"FALCON BLEV STIFTET PÅ FREDERIKSBERG DEN 30. OKTOVBER 1958 AF EN GRUPPE ELEVER FRA FALKONERGÅRDENS GYMNASIUM"