DANMARKS STØRSTE BASKETBALL KLUB OG ÅRETS BASKETBALLKLUB 2016/17
En klub for alle der gerne vil blive bedre til basketball. Vi deler glæden ved sporten med så mange som muligt... Også dig!

Da der ikke blev fundet en kasserer på den ordinære generalforsamling indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling jf. nedenstående dagsorden.

Basketballklubben Falcon

Dagsorden og referat af ekstraordinær generalforsamling

Lørdag den 24. marts 2018 kl. 10:00 i Bülowsvejhallen (klublokalet på 1. sal)

1. Formanden gennemfører valg af dirigent.

• Per Rindom blev valgt som dirigent

2. Valg af referent.

• Anders Stuhr blev valgt som referent

3. Den ekstraordinære generalforsamlings lovlighed, herunder dens rettidige indkaldelse, prøves.

• Indkaldelsen blev godkendt

4. Valg af kasserer

• Steen Faurskov, bonusfar til Stevan på U13 Drenge, var eneste kandidat og blev valgt.

5. Eventuelt.

• Der blev spurgt ind til og diskuteret bestyrelsens holdning i forhold til holdstørrelser og niveaudeling.

Ofte stillede spørgsmål...
Hvor tidligt kan man begynde at spille? Vi har hold for børn fra ca. 2 år og op.
Har I et hold til mit barn? Vi har hold til børn i alle aldre, men det er ikke sikkert, at der er plads på holdet.

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål? Se listen over kontaktpersoner på siden "Kontakt".

Oversigt over træningstider
En samlet oversigt over sæsonens træningstider for både ungdoms- og seniorhold kan findes her:
Oversigt over træningstider

Tilmelding og venteliste
Hvis man er ny og vil tilmelde sig et hold, kan det være nemmere at se på oversigten over træningstider og finde det hold, der passer ens barns alder og niveau. Det vigtige er at huske holdnummeret. I klubmodul skal man finde holdnummeret og tilmelde sit barn det hold pågældende hold, under forudsætning af at der er ledige pladser.

Oversigten er sorteret således:
  • Mixhold for de yngste
  • Pigeholdene
  • Drengeholdene
  • Dameholdene
  • Herreholdene

Instagram - Følg os på vores nye Instagram profil FalconFrb husk også at bruge #falconbasket

Facebook - Husk at følge Falcon på Facebook for nyheder og opdateringer!

"FALCON BLEV STIFTET PÅ FREDERIKSBERG DEN 30. OKTOVBER 1958 AF EN GRUPPE ELEVER FRA FALKONERGÅRDENS GYMNASIUM"